FINANCE AND ACCOUNTS EXAM QUESTION ANSWERS

FINANCE AND ACCOUNTS EXAM QUESTION ANSWERS
FINANCE AND ACCOUNTS MULTIPLE CHOICE EXAM QUESTION ANSWERS
Question 1:-Which of the following is not an intangible asset ?
 A:-Goodwill
 B:-Computer software
 C:-Copy rights and patents
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question 2:-Which of the following is not classified as 'Inventories' ?
 A:-Work-in-progress
 B:-Stores and spares
 C:-Loose tools
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question 3:-Which of the following can be ignored for paying dividend out of revenue profit ?
 A:-Arrears of depreciation
 B:-Accumulated losses (losses during earlier years)
 C:-Transfer a certain percentage of profit to reserves
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question 4:-Which of the following is an objective of Internal Reconstruction ?
 A:-For eliminating competition
 B:-For eliminating fictitious assets
 C:-For securing larger share in the market
 D:-All the above
 Correct Answer:- Option-B
Question 5:-Which of the following is not correct for debenture issue ?
 A:-Debentures can be issued for cash
 B:-Debentures can be issued in lieu of dividend
 C:-A company can buy its own debentures
 D:-Debentures can be issued for consideration other than cash
 Correct Answer:- Option-B
Question 6:-Which of the following is not miscellaneous expenditure ?
 A:-Preliminary expenses
 B:-Research and Development expenditure
 C:-Brokerage on issue of shares
 D:-Goodwill yet to be written off
 Correct Answer:- Option-B
Question 7:-Which of the following will affect the trial balance ?
 A:-Loan given to employee was accounted as salary paid
 B:-Repairs to building debited to Building A/c
 C:-Sales return was accounted as purchase
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question 8:-Payout ratio indicates as to
 A:-What proportion of net profit has been used for paying dividend ?
 B:-What proportion of revenue has been used for meeting expenses ?
 C:-What proportion of earnings per share has been used for paying dividend ?
 D:-What proportion of net profit has been used for paying interest and tax ?
 Correct Answer:- Option-C
Question 9:-Determination of the amount of provision for doubtful debts in accounting is
 A:-Policy
 B:-Estimate
 C:-Parameter
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-B
Question 10:-Change in method of depreciation is a change in
 A:-Accounting Policy
 B:-Accounting Method
 C:-Measurement Discipline
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question11:-The poetic work written by Kumaran Asan on the basis of the book The Gospel of Buddha
 A:-Duravastha
 B:-Leela
 C:-Karuna
 D:-Nalini
 Correct Answer:- Option-C
Question12:-Author of Jatikkummi ?
 A:-Pandit K. P. Karuppan
 B:-Kumaran Asan
 C:-Sri Narayana Guru
 D:-Muloor
 Correct Answer:- Option-A
Question13:-Which palace is known as Mural Pagoda ?
 A:-Dutch Palace, Bolgatty
 B:-Hill Palace, Thrippunithura
 C:-Krishnapuram
 D:-Padmanabhapuram
 Correct Answer:- Option-D
Question14:-The magazine started by Namboothiri Yuvajana Sangham in 1920
 A:-Kahalam
 B:-Paura Prabha
 C:-Unni Namboothiri
 D:-Yuvajana Vartha
 Correct Answer:- Option-C
Question15:-The brain behind Ezhava Memorial
 A:-T. K. Madhavan
 B:-G. P. Pillai
 C:-R. Sankar
 D:-Dr. Palpu
 Correct Answer:- Option-D
Question16:-Samatwa Samajam was founded by
 A:-Thyeaud Ayya
 B:-Vaikunta Swamikal
 C:-Brahmananda Sivayogi
 D:-Vagbhatananda
 Correct Answer:- Option-B
Question17:-Sree Narayana Sevika Samajam, Aluva, was founded by
 A:-Parvathi Ayyappan
 B:-Arya Pallom
 C:-Devaki Narikkattiri
 D:-Priyadatta Kallatt
 Correct Answer:- Option-A
Question18:-First Printing Press was established in which District ?
 A:-Thiruvananthapuram
 B:-Kollam
 C:-Kottayam
 D:-Alappuzha
 Correct Answer:- Option-C
Question19:-Herman Gundert belonged to which missionary movement ?
 A:-CMS
 B:-Basel Mission
 C:-LMS
 D:-Zenana Mission
 Correct Answer:- Option-B
Question20:-Who was the author of the poem 'Ente Gurunathan' about Gandhiji ?
 A:-Vallathol
 B:-Ulloor
 C:-Kumaran Asan
 D:-Mannathu Padmanabhan
 Correct Answer:- Option-A
Question21:-Which of the following statement is not correct in relation to reduction of share capital ?
 A:-A special resolution must be passed for the reduction of share capital
 B:-Reduction of capital is subject to confirmation by the court
 C:-Articles of association must authorise the company to reduce its share capital
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question22:-Which of the following statement is not correct in relation to redemption of preference shares ?
 A:-Partly paid up preference shares cannot be redeemed
 B:-Capital redemption reserve cannot be used for issuing bonus shares
 C:-Premium on redemption of preference shares can be provided out of share premium account
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-B
Question23:-Which one of the following transactions will affect the flow of fund (Fund flow statement) ?
 A:-Cash sale of goods
 B:-Goods sold on credit
 C:-Machinery sold to a creditor to settle his account
 D:-Providing depreciation for a fixed asset
 Correct Answer:- Option-C
Question24:-Which among the following profit is taken to calculate the Earnings per share ?
 A:-Earnings after paying interest, tax and dividend to preference shareholders
 B:-Earnings after paying interest and tax, but before paying any type of dividend
 C:-Earnings after paying interest, but before paying tax and any type of dividend
 D:-Earnings before paying interest, tax and any type of dividend
 Correct Answer:- Option-A
Question25:-Which of the following method is not used for the computation of Purchase consideration ?
 A:-Ratio of exchange method
 B:-Net asset method
 C:-Net payment method
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question26:-What is the value of stock if Current ratio is 2.5, Liquid ratio is 1.5 and Working capital is Rs. 30,000 ?
 A:-10,000
 B:-20,000
 C:-30,000
 D:-50,000
 Correct Answer:- Option-B
Question27:-Which of the following is available for redemption of preference shares ?
 A:-Security Premium Account
 B:-Capital Redemption Reserve
 C:-Workmen's Compensation Fund
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-C
Question28:-Which of the following cannot be used for issuing bonus shares ?
 A:-Capital redemption Reserve
 B:-Securities Premium collected in cash
 C:-Capital reserve arising due to revaluation of assets
 D:-Debenture Redemption Reserve after redemption of debentures
 Correct Answer:- Option-C
Question29:-Rate of underwriting commission should not exceed
 A:-2½% of the issue price of shares
 B:-5% of the issue price of shares
 C:-5% of the market price or 2½% of the issue price of shares whichever is less
 D:-2½% of the market price or 5% of the issue price of shares whichever is less
 Correct Answer:- Option-B
Question30:-Open underwriting is an agreement for underwriting
 A:-The whole issue of shares or debentures
 B:-A part of the whole shares or debentures
 C:-Shares or debentures not subscribed by the public
 D:-To buy a fixed number of shares or debentures
 Correct Answer:- Option-C
Question 31:-Newly elected Secretary General of UNO ?
 A:-Antonio Guteress
 B:-Ban Ki Moon
 C:-Boutros Gali
 D:-Kurt Waldheim
 Correct Answer:- Option-A
Question 32:-Who won Man Booker Prize 2016 ?
 A:-Paul Beatty
 B:-Ben Okri
 C:-J. M. Coetzee
 D:-Yann Martel
 Correct Answer:- Option-A
Question 33:-Who is the first woman who climbed Mount Everest ?
 A:-Tamae Watanabe
 B:-Malavath Purna
 C:-Arunima Sinha
 D:-Junko Tabei
 Correct Answer:- Option-D
Question 34:-The Preamble of our Constitution makes no mention of
 A:-Justice
 B:-Fraternity
 C:-Liberty
 D:-Adult Franchise
 Correct Answer:- Option-D
Question 35:-First Principal of CMS College, Kottayam ?
 A:-Henry Baker
 B:-Benjamin Bailey
 C:-Joseph Fenn
 D:-Thomas Norton
 Correct Answer:- Option-B
Question 36:-First Diwan of Travancore
 A:-Sir C. P. Ramaswami Iyer
 B:-Raja Kesava Das
 C:-C. Rajagopalachari
 D:-Ramayyan Dalawa
 Correct Answer:- Option-B
Question 37:-First Trade Union formed in Kerala
 A:-Labour Union
 B:-Labour Front
 C:-Thiruvithamkoor Labour Association
 D:-Thiruvithamkoor Labour League
 Correct Answer:- Option-C
Question 38:-First autobiography in Malayalam was written by
 A:-Benjamin Bailey
 B:-Vaikom Pachu Moothathu
 C:-Vengayil Kunjiraman Nair
 D:-V. C. Balakrishna Panicker
 Correct Answer:- Option-B
Question 39:-Author of Malabar Manual
 A:-Lt. Ward and Conner
 B:-T. K. Velu Pillai
 C:-P. Shangunni Menon
 D:-William Logan
 Correct Answer:- Option-D
Question 40:-The peculiar dance form of Kerala
 A:-Bharatanatyam
 B:-Kuchippudi
 C:-Mohiniyattam
 D:-Koodiyattam
 Correct Answer:- Option-C
Question41:-______ method is most suitable in times of decreasing the price of raw materials in the market.
 A:-FIFO
 B:-LIFO
 C:-Base stock
 D:-Average cost
 Correct Answer:- Option-A
Question42:-Which among the following results in the over absorption of overheads ?
 A:-Actual volume of output is less than the estimated lebvel of production
 B:-Overhead actually incurred is more than the estimated overhead
 C:-Standard overhead recovery rate fixed is more than the actual
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-C
Question43:-Breakeven point will not be changed if
 A:-P/V ratio is decreased
 B:-Sales volume is decreased
 C:-Selling price per unit is decreased
 D:-Variable cost per unit is decreased
 Correct Answer:- Option-B
Question44:-Margin of safety is increased when
 A:-Variable cost per unit is increased
 B:-Fixed cost is decreased
 C:-Selling price per unit is decreased
 D:-Sales volume is decreased
 Correct Answer:- Option-B
Question45:-Calculate Fixed cost if P/V ratio is 40% and Margin of Safety is Rs. 30,000, which is 15% of sales
 A:-Rs. 68,000
 B:-Rs. 70,000
 C:-Rs. 75,000
 D:-Rs. 1,70,000
 Correct Answer:- Option-A
Question46:-Which among the following is correct ?
 A:-Fixed Overhead Volume Variance = Capacity Variance + Calendar Variance + Efficiency Variance
 B:-Fixed Overhead Capacity Variance = Volume Variance + Calendar Variance + Efficiency Variance
 C:-Fixed Overhead Cost Variance = Capacity Variance + Volume Variance + Efficiency Variance
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question47:-Which among the following is not a costing technique ?
 A:-Process Costing
 B:-Standard Costing
 C:-Marginal Costing
 D:-Budgetary Control
 Correct Answer:- Option-A
Question48:-Which of the following is not treated as selling and distribution overhead in cost accounts ?
 A:-Advertisement
 B:-Cash discount
 C:-Salesmen salary
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-B
Question49:-Materials requisition denotes
 A:-An authorisation to store keeper to issue materials
 B:-Formal demand to the purchase department to purchase an item
 C:-List of materials required for a particular job
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question50:-Which of the following is included in Cost accounts ?
 A:-Bad debt
 B:-Loss due to strike
 C:-Income tax paid
 D:-Underwriting commission
 Correct Answer:- Option-A
Question51:-Which of the following item is not added/subtracted to/from purchase price to arrive at the material cost price
in cost accounting ?
 A:-Trade discount allowed by the suppliers
 B:-Quantity discount allowed by the suppliers
 C:-Cash discount allowed by the suppliers
 D:-Excise duty paid for the goods purchased
 Correct Answer:- Option-C
Question52:-Which of the following is not a method of pricing of material issue ?
 A:-HIFO Method
 B:-Inflated Price Method
 C:-Standard Price Method
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question53:-Time booking means
 A:-Correct recording of employees' attendance time
 B:-Recording actual time taken by worker on various jobs
 C:-Recording of employees' attendance, absence, normal loss and abnormal loss of working hours
 D:-All the above
 Correct Answer:- Option-B
Question54:-Rowan Plan is an example of
 A:-Time rate system
 B:-Piece rate system
 C:-Incentive scheme
 D:-Differential piece rate system
 Correct Answer:- Option-C
Question55:-Over-absorbed or under-absorbed overheads may be disposed off by
 A:-Use of supplementary rate
 B:-Write off to Costing Profit and Loss Account
 C:-Carry forward to the next year's account
 D:-All the above
 Correct Answer:- Option-D
Question56:-Prime cost plus variable overheads is known as
 A:-Cost of sales
 B:-Production cost
 C:-Marginal cost
 D:-Total cost
 Correct Answer:- Option-C
Question57:-In process costing, __________ will not affect the cost of inventory.
 A:-Normal loss
 B:-Abnormal loss
 C:-Standard loss
 D:-Seasonal loss
 Correct Answer:- Option-B
Question58:-In sugar industry, molasses is
 A:-Joint product
 B:-Bye-product
 C:-Waste
 D:-Scrap
 Correct Answer:- Option-B
Question59:-Which of the following entry is applicable in relation to abnormal gain in process account ?
 A:-Process A/c is debited and Abnormal Gain A/c is credited
 B:-Abnormal Gain A/c is debited and Normal loss A/c is credited
 C:-Abnormal gain A/c is debited and Costing Profit and loss A/c is credited
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question60:-Which of the following is added to costing profit to arrive at financial profit ?
 A:-Income Tax paid
 B:-Under absorption of overheads
 C:-Rent received
 D:-Interest on debentures paid
 Correct Answer:- Option-C
Question61:-Which of the following is not a long term financial decision ?
 A:-Dividend decision
 B:-Financing decision
 C:-Liquidity decision
 D:-Investment decision
 Correct Answer:- Option-C
Question62:-Contingent investments mean
 A:-Choice of one investment necessitates undertaking one or more other investment (s)
 B:-Investments made during emergency situations in which no emphasis for profit
 C:-Investments made for disposing when a contingency occurs in future
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question63:-Which of the following is not applicable to Mutually Exclusive Investments ?
 A:-They serve the same purpose
 B:-They compete with each other
 C:-If one is undertaken, others will have to be excluded
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question64:-Which of the following is not correct in the case of NPV Method ?
 A:-Appropriate discount factor is identified using the opportunity cost of capital
 B:-Expected net profit in the whole life of the asset is taken into account for discounting
 C:-Annual depreciation to be provided for the asset is ignored for evaluating the project
 D:-Salvage value of the asset is discounted for the evaluation
 Correct Answer:- Option-B
Question65:-Which of the following method does not consider the time value of money ?
 A:-NPV Method
 B:-ARR Method
 C:-Profitability Index Method
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-B
Question66:-Which of the following statement is not correct ?
 A:-NPV of a project declines as the discount rate increases
 B:-NPV will be negative if discount rate is lower than IRR
 C:-Project is rejected if IRR is lower than the opportunity cost of capital
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-B
Question67:-When Profitability Index (PI) is zero,
 A:-Value of discounted future cash inflows and outflows are same
 B:-The firm will be running at BEP and hence no return on investment
 C:-Expected total revenues are equal to total variable cost (excluding depreciation)
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question68:-Which method is most suitable to a firm if the demand of its product is based on latest technology ?
 A:-Payback Period Method
 B:-Profitability Index Method
 C:-Net Present Value Method
 D:-Average Rate of Return Method
 Correct Answer:- Option-A
Question69:-Just-In-Time (JIT) Management is a model used for the management of
 A:-Inventory
 B:-Debtors
 C:-Casual workers
 D:-Production
 Correct Answer:- Option-A
Question70:-Which of the following statement is wrong in relation to Miller-Orr-Model ?
 A:-Upper and lower limits of cash are fixed
 B:-It assumes the uniform pattern of cash inflows and outflows
 C:-It rectifies the shortcoming of Baumol's Model
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-B
Question71:-Which of the following statement is correct in relation to Baumol's Model ?
 A:-It helps in determining a firm's optimum cash balance
 B:-It assumes that cash payments of the firm occur uniformly over a period of time
 C:-As per this model, cash and inventory management problems are one and the same
 D:-All the above
 Correct Answer:- Option-D
Question72:-Which among the following is a remedy for under capitalisation ?
 A:-Redeem long-term debt by issue of fresh equity shares
 B:-Issue bonus shares by capitalising accumulated earnings
 C:-Issue of right shares by capitalising accumulated earnings
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question73:-Which among the following is a reason for over capitalisation ?
 A:-Under-estimation of future earnings
 B:-Liberal dividend policy
 C:-Depreciation charged at a lower rate
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question74:-Float management is related to
 A:-Cash
 B:-Goodwill
 C:-Inventory
 D:-Fixed assets
 Correct Answer:- Option-A
Question75:-Lock box system is used to
 A:-Reduce the chances of delay and fraud in collection process of cash/cheque
 B:-Control the unauthorised withdrawal of cash from cash box
 C:-Control the unauthorised access of financial documents
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question76:-Reverse split means
 A:-Cancellation of preference shares by redemption
 B:-Increasing the number of outstanding shares by issuing bonus shares or right shares
 C:-Increasing the face value of shares by consolidating the denomination of existing shares
 D:-Increasing the number of outstanding shares without any change in the total capital
 Correct Answer:- Option-C
Question77:-Which of the following theories says that the value of a firm does not change due to change in dividend paid ?
 A:-Walter's Model
 B:-Gorden's Model
 C:-Modigliani and Miller
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-C
Question78:-Bird-in-the-hand theory is related to
 A:-Cost of capital
 B:-Capital budgeting
 C:-Dividend
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-C
Question79:-Stable dividend policy means
 A:-Constant dividend per share
 B:-Constant percentage of earnings
 C:-Minimum rate of dividend per share plus extra dividend when the company has huge profits
 D:-All the above
 Correct Answer:- Option-D
Question80:-Scrip dividend means
 A:-Dividend in the form of new shares rather than in cash
 B:-Arrear dividend paid to preference shareholders in the form of assets
 C:-Issue of transferable promissory note to pay shareholders at a later date
 D:-Dividend paid before a company's annual general meeting of company as advance
 Correct Answer:- Option-C
Question81:-Teaming and lading denotes
 A:-Book keeping fraud
 B:-Delayed accounting
 C:-Hiding shortage of cash
 D:-All the above
 Correct Answer:- Option-D
Question82:-Audit conducted between two Periodical or Balance Sheet audit is known as
 A:-Interim audit
 B:-Post audit
 C:-External audit
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question83:-Audit note book is maintained by
 A:-Chief auditor
 B:-Internal auditor
 C:-Audit clerk
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-C
Question84:-Who is the owner of Audit working paper ?
 A:-Auditor
 B:-Client
 C:-Company
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question85:-Which of the following does not affect the independence of an auditor ?
 A:-Integrity
 B:-Objectivity
 C:-Materiality
 D:-Professional Behavior
 Correct Answer:- Option-C
Question86:-Auditing planning need not cover
 A:-Acquiring knowledge about the client's accounting system
 B:-Establishing expected degree of reliance
 C:-Determining the amount of expense to be incurred
 D:-Co-ordinating the work to be performed
 Correct Answer:- Option-C
Question87:-The technique used to evaluate the internal control system in the organisation
 A:-Risk assessment procedure
 B:-Narrative records
 C:-Observation
 D:-Enquiry with management
 Correct Answer:- Option-B
Question88:-Audit documentation does not include
 A:-Audit programme
 B:-Issues Memoranda
 C:-Engagement letter
 D:-Letter of confirmation and representation
 Correct Answer:- Option-C
Question89:-The principle for verification of intangible assets are
 A:-Existence, Ownership, Valuation, Internal control
 B:-Records and registers, Ownership, Valuation, Internal control
 C:-Rights, Existence, Ownership, Valuation
 D:-Existence, Rights, Revaluation of asset, Internal control
 Correct Answer:- Option-B
Question90:-In which of the following situation the auditor will qualify his report ?
 A:-He is not satisfied with the accounts presented to him
 B:-He finds some discrepancy in the treatment of an item
 C:-Management is not ready to make the desired changes
 D:-All the above
 Correct Answer:- Option-D
Question91:-The best audit report is
 A:-Modified report with qualified opinion
 B:-Modified report with disclaimer of opinion
 C:-Unmodified report with qualified opinion
 D:-Unmodified report with unqualified opinion
 Correct Answer:- Option-D
Question92:-Goodwill is
 A:-Fictitious, but may not be intangible asset
 B:-Intangible, but may not be fictitious asset
 C:-Intangible and Fictitious asset
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-B
Question93:-Which of the following is not a Deferred Revenue Expenditure ?
 A:-Experimental expenditure
 B:-Plant rearrangement and removing costs
 C:-Development expenditure in the case of plantations
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question94:-Which among the following is not a Contingent liability ?
 A:-Claims against the company not acknowledged as debt
 B:-Liability in respect of bills discounted by the company, but not yet matured
 C:-Arrears of dividend on cumulative preference shares issued by the company
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-D
Question95:-Wasting assets are those assets which are
 A:-Having low realisable value and hence sold as scrap
 B:-Having high rate of depreciation and maintenance cost
 C:-Exhausted in the process of working
 D:-Having huge investment, but low return
 Correct Answer:- Option-C
Question96:-Which of the following matter requiring qualification in audit report ?
 A:-Contingent liability not disclosed
 B:-Inadequate provision for doubtful debts
 C:-Investment shown at cost price when its market price is far below
 D:-All the above
 Correct Answer:- Option-D
Question97:-Which of the following profit can be used for the payment of dividend ?
 A:-Profit on sale of fixed assets
 B:-Profit on revaluation of assets
 C:-Profit on re-issue of forfeited shares
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question98:-In which of the following area where different accounting policies can be adopted ?
 A:-Providing depreciation
 B:-Valuation of inventory
 C:-Valuation of investments
 D:-All the above
 Correct Answer:- Option-D
Question99:-Which of the following statement is not correct ?
 A:-Internal auditor is appointed by the shareholders of the company
 B:-Employees of the company can be appointed as the internal auditor
 C:-Internal audit is not compulsory
 D:-None of the above
 Correct Answer:- Option-A
Question100:-Teaming and lading means
 A:-Bookkeeping fraud related to cash
 B:-Misappropriation of goods
 C:-Delayed payments to creditors
 D:-Delayed payments to creditors and immediate collection from debtors
 Correct Answer:- Option-A

Popular Posts

KANNADA GRAMMAR PDF.

2nd YEAR GNM QUESTION PAPERS

B.SC 2ND YEAR CHEMISTRY QUESTION PAPERS

BSC. FIRST YEAR QUESTION PAPERS- KUVEMPU UNIVERSITY

MA QUESTION PAPERS- KUVEMPU UNIVERSITY

FIRST YEAR BA HISTORY QUESTION PAPERS

KSOU OLD QUESTION PAPERS

KPSC SDA Exam Question Paper with Answer 2019

3rd YEAR BA OLD QUESTION PAPERS

MA KANNADA PREVIOUS YEAR QUESTION PAPERS