GK QUESTION ANSWERS FOR DOWNLOAD

Question 1:-I am looking forward __________ you.
 A:-To see
 B:-Seeing
 C:-See
 D:-To Seeing
 Correct Answer:- Option-D
Question 2:-Choose the correctly spelt word.
 A:-Superintendent
 B:-Superindendent
 C:-Superintentend
 D:-Superintendend
 Correct Answer:- Option-A
Question 3:-Which of the following printer is the fastest printing machine ?
 A:-Line printer
 B:-Dot matrix printer
 C:-Drum printer
 D:-Laser printer
 Correct Answer:- Option-D
Question 4:-The headquarter of IMF is located at
 A:-Paris
 B:-Washington

 C:-Beijing
 D:-New York
 Correct Answer:- Option-B
Question 5:-Hobson's choice means
 A:-Excellent choice
 B:-Expert's choice
 C:-Absence of choice
 D:-Consumer's choice
 Correct Answer:- Option-C
Question36:-Which of the following that Mahatma Gandhi described as "A post dated cheque on a crushing bank" ?
 A:-Simon commission
 B:-Cripps mission
 C:-Wavel plan
 D:-None of these
 Correct Answer:- Option-B
Question 7:-Which of the following can convert the entire programme into machine language at a time ?
 A:-Interpreter
 B:-Simulator
 C:-Compiler
 D:-Commander
 Correct Answer:- Option-C
Question 8:-In MS-Word, grammar mistakes are indicated by _________ colour.
 A:-Red
 B:-Yellow
 C:-Purple
 D:-Green
 Correct Answer:- Option-D
Question 9:-In the term `8_(5)` the number '5' represents
 A:-Superscript
 B:-Number script
 C:-Out-script
 D:-Subscript
 Correct Answer:- Option-D
Question 10:-Which of the following shortcut keys can be used for decreasing the font size in MS-Word ?
 A:-Ctrl++
 B:-Ctrl+-
 C:-Ctrl+]
 D:-Ctrl+[
 Correct Answer:- Option-D

Comments

Popular Posts

KANNADA GRAMMAR PDF.

B.SC 2ND YEAR CHEMISTRY QUESTION PAPERS

2nd YEAR GNM QUESTION PAPERS

MA KANNADA PREVIOUS YEAR QUESTION PAPERS

RAILWAY STAFF NURSE EXAM QUESTION PAPER

KPSC SDA Exam Question Paper with Answer 2019

BSC. FIRST YEAR QUESTION PAPERS- KUVEMPU UNIVERSITY

3rd YEAR BA OLD QUESTION PAPERS

MA QUESTION PAPERS- KUVEMPU UNIVERSITY

Staff Nurse entrance exam model question paper