ONLINE EXAM QUESTIONS

Question 1:-The full form of LED is
 A:-Light Emitting Diode
 B:-Light Energy Diode
 C:-Light Energy Display
 D:-Light Emerging Display
 Correct Answer:- Option-A
Question 2:-Which of the following river is east flowing in Kerala ?
 A:-Pampa
 B:-Bhavani
 C:-Periyar
 D:-Bharathapuzha
 Correct Answer:- Option-B
Question 3:-Night blindness is due to the deficiency of
 A:-Vitamin A
 B:-Vitamin B
 C:-Vitamin C
 D:-Vitamin D
 Correct Answer:- Option-A
Question 4:-Nalanda was destroyed by the army of
 A:-Akbar
 B:-Babur

 C:-Alavudeen Khilji
 D:-Bhakhtiyar Khilji
 Correct Answer:- Option-D
Question 5:-Tom Joseph got the 'Arjuna Award' for
 A:-Football
 B:-Volleyball
 C:-Hockey
 D:-Badminton
 Correct Answer:- Option-B
Question 6:-An Excel worksheet contains __________ number of columns.
 A:-250
 B:-256
 C:-266
 D:-756
 Correct Answer:- Option-B
Question 7:-Choose the correctly spelt word.
 A:-Vaccum
 B:-Vaccume
 C:-Vacuum
 D:-Vacum
 Correct Answer:- Option-C
Question 8:-National Income Statistics are computed by
 A:-Planning commission
 B:-CSO
 C:-NSSO
 D:-None of these
 Correct Answer:- Option-B
Question 9:-Which is the National Aquatic Animal of India ?
 A:-Crocodile
 B:-Tortoise
 C:-Prawn
 D:-River Dolphin
 Correct Answer:- Option-D
Question 10:-Stock Exchange is a
 A:-Primary market
 B:-Secondary market
 C:-Commodity market
 D:-None of these
 Correct Answer:- Option-B

Comments

Popular Posts

KANNADA GRAMMAR PDF.

B.SC 2ND YEAR CHEMISTRY QUESTION PAPERS

2nd YEAR GNM QUESTION PAPERS

MA KANNADA PREVIOUS YEAR QUESTION PAPERS

RAILWAY STAFF NURSE EXAM QUESTION PAPER

KPSC SDA Exam Question Paper with Answer 2019

BSC. FIRST YEAR QUESTION PAPERS- KUVEMPU UNIVERSITY

3rd YEAR BA OLD QUESTION PAPERS

MA QUESTION PAPERS- KUVEMPU UNIVERSITY

Staff Nurse entrance exam model question paper